Tema te zgjedhura nga Kur'ani fisnik (Albanisch - Ausgewählte Themen im Dialog mit dem Islam)

3.50
Inkl. MwSt. (10%), zzgl. Versand
9789994396283
Nicht verfügbar

Eigenschaften

Hersteller:
Seiten:
72
Ausgabe:
2007
ISBN-13:
978-99943-962-8-3
Format:
Paperback
Art.-Nr.:
9789994396283

Beschreibung

Ky libër lehtë për ta lexuar do të ndihmojë të krishterët të kuptojnë Islamin. Ajo gjithashtu duhet të ndihmojë muslimanët për të kuptuar krishterimin. Më shumë se gjysmë milion kopje janë shitur në 21 gjuhë.

Libri merret me tre tema themelore të Portës së Kuranit:

Të krishterët: miq apo jobesimtarë (kufarët)?

A ka Bibla (Tevrati, Zeburi dhe Inxhili) është falsifikuar, dhe ku?

Pyetje të rëndësishme në lidhje me Jezu Krishtin (Al Masih 'Isa ibn Merjem.

Bewertungen

Keine Einträge gefunden

Schreiben Sie eine Bewertung

Ähnliche Artikel, die auch interessant sein könnten